Arabako Foru Aldundiak Arabako ardoen berezitasuna Bizkaiko ostalaritzara hurbildu du - arabapress
Nekazaritza eta abeltzaintza
|
2020 10 26
Arabako Foru Aldundiak Arabako ardoen berezitasuna Bizkaiko ostalaritzara hurbildu du
Arabako ahaldun nagusiak, Iñaki Suarez sommelierrarekin batera, Arabako Errioxako eta Aiarako ardoak aurkeztu dizkie Bizkaiko taberna eta jatetxeei

Vitoria-Gasteiz, 2020ko urriaren 26a. Arabako Foru Aldundiak nahi du Arabako ardoek tarte bat egitea Bizkaiko taberna eta jatetxeetako kartetan. Helburu horrekin, Arabako erakundeak Arabako Errioxako ardoen eta Aiarako txakolinaren dastaketa antolatu du gaur Bilboko Azkuna Zentroan. Bizkaiko ostalaritzako ordezkariak bertan izan dira, eta lurraldeko ardo adierazgarrien aukeraketa dastatzeko aukera izan da.
Nekazaritza eta abeltzaintza
Diputatu nagusia
Nekazaritza